in

Семейство нанесе побой над медицинска сестра

Снимка: Pixabay

Лекар е бил нападнат физически и психически, като се е разминал с леки телесни повреди. Разиграва се истински филм на ужасите – агресорите чупят стъклото на ватата, за да влязат и нанасят побой на медицинската сестра. 

Действията се случват в Монтана, където мъж и жена водят своя 17-годишен син на преглед. Състоянието му не изисква спешна медицинска помощ и затова бива насочен към детското отделение на болницата. Обвиняемият В. В. бил недоволен от поставената диагноза и отправил упреци към медицинския специалист.

Ударил я в главата, хванал я за шията и я ударил в стената на коридора. Сестрата се опитала да се отправи към изхода на отделението, но мъжът я настигнал и отново ѝ нанесъл удар. Когато жена му забелязала, решила да се включи в побоя, съобщават от АП София.

Доктор Д. П. успяла да влезе в служебното помещение и да затвори вратата след себе си. И макар и в помещението да се забранява присъствието на външни лица, майката на момчето счупила с ръка стъклото на вратата и преминала през него. Продължила с агресивното си поведение и направила опит да нанесе още удари на лекарката, но за щастие била изведена от коридора.

След намеса на свидетел на инцидента доктор Д.П. успяла да влезе в служебното помещение и да затвори врата след себе си. Въпреки поставения на нея надпис, строго забраняващ влизането на външни лица, обвиняемата С.В. счупила с ръка стъкло на вратата и преминала през нея. Продължила с арогантното и дръзко поведение, опитала да нанесе удари на лекарката и да счупи друго стъкло, но била изведена в коридора.

В този момент сестрите от отделението натискат паник бутона и викат полиция. Д. П. остава с прорезни рани, контузия, кръвонасядане, охлузване и кръвоизлив, след инцидента.

Публикувано от Александра Крумова