Категории: България

Семейство нанесе побой над медицинска сестра

Реклама

Лекар е бил нападнат физически и психически, като се е разминал с леки телесни повреди. Разиграва се истински филм на ужасите – агресорите чупят стъклото на ватата, за да влязат и нанасят побой на медицинската сестра. 

Действията се случват в Монтана, където мъж и жена водят своя 17-годишен син на преглед. Състоянието му не изисква спешна медицинска помощ и затова бива насочен към детското отделение на болницата. Обвиняемият В. В. бил недоволен от поставената диагноза и отправил упреци към медицинския специалист.

Ударил я в главата, хванал я за шията и я ударил в стената на коридора. Сестрата се опитала да се отправи към изхода на отделението, но мъжът я настигнал и отново ѝ нанесъл удар. Когато жена му забелязала, решила да се включи в побоя, съобщават от АП София.

Доктор Д. П. успяла да влезе в служебното помещение и да затвори вратата след себе си. И макар и в помещението да се забранява присъствието на външни лица, майката на момчето счупила с ръка стъклото на вратата и преминала през него. Продължила с агресивното си поведение и направила опит да нанесе още удари на лекарката, но за щастие била изведена от коридора.

След намеса на свидетел на инцидента доктор Д.П. успяла да влезе в служебното помещение и да затвори врата след себе си. Въпреки поставения на нея надпис, строго забраняващ влизането на външни лица, обвиняемата С.В. счупила с ръка стъкло на вратата и преминала през нея. Продължила с арогантното и дръзко поведение, опитала да нанесе удари на лекарката и да счупи друго стъкло, но била изведена в коридора.

В този момент сестрите от отделението натискат паник бутона и викат полиция. Д. П. остава с прорезни рани, контузия, кръвонасядане, охлузване и кръвоизлив, след инцидента.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 5 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 5 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 6 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 6 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 6 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 6 часа