in

Денят на нечовешко обединение

Снимка: НЕЧОВЕШКИ МЕГАзин

Има дни, в които ставаме по-големи, по-добри и още по-грижовни.

Такъв ден е 29 юли –  Денят на обединението! Нечовешки магазини “Д-р Стефанов” и MAXI PET се обединяват в нещо мега добро: НЕЧОВЕШКИ МЕГАзини. Всички стопани ще могат да се възползват от по-голямо разнообразие на стоки, в още повече и по-големи обекти в страната и от още повече услуги, ангажирани в предоставянето на по-добра грижа за нечовеците. 

Снимка: НЕЧОВЕШКИ МЕГАзин

С МЕГА обединението идва и мега забавлението! На 29 юли ще бъде открит най-новият нечовешки МЕГАзин – бул. Владислав Варненчик 268, Варна Ритейл Парк. Очаква се мега яко парти, игри и забавления, много награди за всеки клиент и 20% отстъпка на абсолютно всичко!

Снимка: НЕЧОВЕШКИ МЕГАзин

На място ще има изненади и игри за всички членове на семейството – малките човеци и нечовеци!

Снимка: НЕЧОВЕШКИ МЕГАзин

А за да разлаят още малко кучетата, на 29 юли в магазина на бул. Владислав Варненчик 268 посетителите ще могат да узнаят и от какви  допълнителни услуги ще могат да се възползват в грижата за своите нечовеци.

29 юли – бул. Владислав Варненчик 268, Варна Ритейл Парк

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/