in

Венера влезе в ретроградна фаза: Не е моментът за вдигане на сватба, съветват астролози

Снимка: Pixabay

На 23 юли Венера влезе в ретроградна фаза, като събитието ще се наблюдава чак до 4 септември. Това ще се отрази сериозно на сферата на любовта, казват астролози.

Обратното движение на втората планета от Слънцето ще доведе до сериозни изпитания в любовната сфера. Важни решения, взети в този момент, могат да „ядосат“ Венера и да доведат до негативни последици. През втората половина на лятото на 2023 г. се случи значимо астрологично събитие, което е способно да преобърне хода на човешките съдби. На 23 юли Венера, покровителката на любовта, промени курса си и влезе в ретроградна фаза. Тази промяна в небето ще продължи да влияе сериозно на жителите на Земята до началото на есента, съобщава сайтът Актуално.

Какво е ретроградна Венера?

Обратът, който Венера направи, ще усложни комуникацията между хората, особено трудно ще бъде изграждането на отношения с половинката. Ретроградната планета може да засегне и естетическата и финансовата сфера на живота, така че трябва да сте по-внимателни към събитията, свързани с тях.

През 2023 г. ретроградна Венера ще се наблюдава от 23 юли до 4 септември. 

Когато Венера влезе в ретроградна фаза, могат да възникнат сензорни проблеми. Не предприемайте радикални промени в живота си: да се местите, да правите предложения за брак. Точно сега се сриват връзки, появяват се изневери, но това само отразява факта, че може би преди много време е било необходимо да се прекъсне връзката с този човек.

Вероятно в този момент ще се появи човек, към когото ще възникне силно чувство. Възможно е това да е някакъв бивш партньор, защото периодите на ретроградност често викат сенки от миналото. Привличането може да бъде невероятно силно, но не трябва да му се поддавате.

Не се препоръчва да започнете съвместно пътуване и да организирате сватба в края на юли – август 2023 г.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/