Категории: Варна

Известен водещ застана пред паметника на украинските воини във Варна и запя: „Хайде, провикна се украинският паша“. Какво предстои? (ВИДЕО)

Реклама

Започва ново патриотично предаване „Безродници“ с автор и водещ Владислав Славов. Първият брой е заснет символично пред паметника на украинските войни във Варна. Там водещият изпя песен. С това Владислав Славов представи новото си предаване

Според Владислав Славов, като граждани на България, имаме задължението да защитаваме суверенитета и независимостта на нашата страна. В настоящия контекст на войната в Украйна, е важно да изразим своята готовност да се борим за правото на България да взема независими решения и да не позволява на нашата страна да бъде на колене пред чужди посолства или военни вмешателства, смята водещият.

Той споделя, че при всяко решение, което правим, трябва да се стремим да защитаваме националния интерес на България. „Не искаме да видим нашата страна на колене пред чужди посолства или пред Украйна, като се отказваме от собствените си интереси и суверенитет“, казва Славов.

Според него България трябва да запази своята военна независимост и да не се въвлича във войни и конфликти, които не отразяват интересите на нашата страна. Подпомагането на войната в Украйна може да доведе до въвличане на България в конфликт, който не е наша отговорност, смята Славов.

Във времена на разделяне и различия, новото патриотично предаване „Безродници“ с автор и водещ Владислав Славов се явява като светлинен пример за обединение и национална гордост. Това иновативно предаване се фокусира върху историята и културата на България, разкривайки непознати факти и вълнуващи истории около опитите за претопяване на българското самосъзнание.

Авторът и водещ Владислав Славов е добре познат на публиката си чрез своята професионална и кариерна история. Той е известен журналист, който се е специализирал в изследването на българската история и култура. С изключителната си страст към темата, Владислав Славов превръща „Безродници“ в истинска пътека, водеща до запазване на нашето историческо наследство.

„Безродници“ с автор и водещ Владислав Славов представя нов начин за съхранение на българската история и култура. То ни обединява и ни помага да се сближим с нашето наследство. С това предаване се открива вратата към по-добро разбиране и почитане на нашата страна, споделя авторът.

Youtube: VladislavSlavovofficial

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Времето по Черноморието днес: Ето какви температури да очакваме

Според прогнозата на НИМХ днес (24 септември, вторник) времето по Черноморието ще бъде предимно слънчево,…

преди 21 минути

Достигна ли българският туризъм нивата отпреди COVID пандемията?

Българският туризъм не е достигнал нивата отпреди COVID пандемията въпреки регистрираният ръст на посещения по…

преди 15 часа

Тир е аварирал край Кресненското дефиле: Образува се 10 км задръстване

Стана ясно, че тир е аварирал днес край Кресненското дефиле. Това е довело до задръстването…

преди 15 часа

Дъжд от голове на старта на новия сезон на АМФЛ-Варна

Квалификационните турнири, в които трябва да бъдат определени съставите на четирите лиги в новия 12-и…

преди 15 часа

Ето до какви заболявания може да доведе честата консумация на готова храна

Галина Рогожкина, ендокринолог в Скандинавския здравен център, заговори за здравословните проблеми, които може да причини…

преди 15 часа

Слабо земетресение в България

Слабо земетресение е било регистрирано днес на територията на България. Трусът е бил край Ихтиман.…

преди 16 часа