Категории: България

Известна певица за Тити Папазов: Този психопат върза наша съученичка за парното и я подстрига. Повече не я видяхме (ВИДЕО)

Реклама

Певицата Йоана Захариева-Йоко излезе със скандални разкрития за момиче, което в миналото е било подстригано от Тити Папазов за назидание. Йоко заяви в социалната мрежа Фейсбук, че въпросното момиче е било вързано с белезници за парното, след което е било подстригано от Папазов.

В подкаст на Йонислав Йотов -Тото Папазов разказва през смях как подстригал своята 16-годишна приятелка „за наказание“ заради изневяра преди много години.

„За съжаление момичето, за което Тити разказа беше моя съученичка. Ужасът тогава беше брутален за всички ни. Гергана (така се казва) след случката повече никога не се върна в клас и ние никога повече не я видяхме. Чухме, че е емигрирала извън България.

Ситуацията при Тото в предаването мина хей така, между другото. Той няма никаква вина за безрасъдното изказване на този психопат Тити, защото прозвуча почти на шега. Тръпки ме побиха когато чух как безцеремонно „човекът“ Тити Папазов се похвали пред множеството зрители в залата и интернет, как е постъпил с едно момиче в крехка възраст, нашето момиче, което още нямаше 18. Само забрави да се допохвали, че е я е вързал с белезници за парното преди да започне да я подстригва и я оставя така, заключена, между 24-48 часа, докато я намерят близките й тогава.“

„Тя почна да се бори неистово за косата си и да крещи. Не дава. Дърпа се. Чу се някакво звънене на звънеца и тропане на вратата. Отварям и имаше един бесен съсед. По стъпалата се беше извила цяла опашка от хора. Тогава го попитах „Какво ще направиш ако хванеш жена ти с най-добрия ти приятел?“. Той отговори „Ще го убия“. А аз казах „Ето, виж каква е разликата. Аз само възпитателно я подстригвам!“, разказа Тити Папазов във въпросния подкаст.

Снимка: Facebook
Реклама
Leave a Comment

Последни новини

До часове настъпва астрономическата есен в България

Астрономическата есен през 2024 година настъпва на 22 септември в 15:43 часа и свършва на…

преди 58 секунди

Официално: Йорданка Фандъкова се завръща

Стана ясно, че от ГЕРБ-СДС вече са готови и обявиха част от водачите си в…

преди 5 минути

Кой ще бъде обявен за пътен полицай на годината

Пътен полицай на годината ще бъде обявен след състезания между 70 участници от 28 областни…

преди 7 минути

Земетресение на 100 км от София. Усетихте ли го

Земетресение с магнитуд 2.7 по Рихтер е регистрирано в граничния район между България и Северна…

преди 10 минути

Президентът потъна в скръб: Днес се разделяме

„Днес се разделяме с двама достойни летци. Искам да изразя съболезнование към семейството, близките и…

преди 2 часа

Струва си: Ето колко трябва да ни платят ако работим на 23 септември

Тази година Денят на независимостта на България (22 септември) се пада в неделя. Тъй като…

преди 2 часа