in

Дрогирани шофьори бяха задържани на ключови булеварди във Варна

Снимка: "Нова Варна", Мердин Берберов

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщиха за трима задържани водачи на автомобили във Варна и областта, които са се качили зад волана след употреба на наркотични вещества. Ето и подробности по отделните случаи, които ни бяха предоставени от полицията във Варна:

На 01.08.2023 г. в ранен следобед, на бул. „Христо Смирненски“ във Варна, от служители на 2 РУ – Варна е проверен 43-годишен водач на МПС от гр. Варна. С полеви тест е установено, че управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, лицето задържано за срок до 24 ч.

На 01.08.2023 г., след обяд, в гр. Девня, е проверен 32-годишен водач на МПС от гр. Девня. С полеви тест, е установено, че управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, лицето задържано за срок до 24 ч.

На 31.07.2023 г., около 21:00 ч., на бул. „Вл. Варненчик“ в гр. Варна,от служители на 01 РУ – Варна е проверен 35-годишен водач на МПС от Варна. С полеви тест, е установено, че управлява МПС след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо полицейско производство, лицето задържано за срок до 24 ч.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.