in

Мис Стара Загора бясна: Това не е първият случай. Георги е един от най-големите колекционери на голи снимки на момичета в града (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

На фона на случая нарязаната 18-годишна Дебора, Мис Стара Загора 2018 г. Божидара Овчарова излезе с потресаващи разкрития за брутално насилие и извършени гаври спрямо много други момичета в Стара Загора, с което взриви мрежата. Тя публикува емоционално видео в социалните мрежи, по време на което разобличи насилникът на Дебора – Георги, като „един от най-големите колекционери на голи снимки на момичета в Стара Загора“

Миската разказа, че има много други случаи на обръснати глави и други гаври с момичета. Божидара Овчарова сподели и това, че когато е разказвала за подобни случаи в мрежата, клиповете ѝ са били изтривани.

„Знам, че много от вас очакваха да изкоментирам темата. Да, от Стара Загора съм. Да, много добре знам за кого става въпрос и да, определено имам какво да кажа. Първоначално не мислех да го коментирам. В такъв покъртителен случай като този, не мисля, че има две мнения по въпроса – кое е редно и кое не. Хората обичат точно в такива ситуации да си покажат богатия речник и да напишат Фейсбук статус, без реално въобще да осъзнават, че реформа и промяна в държавата ни няма да има. А ние само казваме на насилниците „Давайте! Имате зелена светлина!“. Защото един истински насилник, когато прочете това нещо, в него не остава фрапантната гледка на момичето. А остават думите „72 часа“, „Лека телесна повреда“, след такова извращение“, казва гневната Божидара.

„Но сега ще ви разкажа малко предистория, защото този проблем не е инцидентен случай в Стара Загора. Това е манталитет, който години наред не се е променил. Много отдавна трябваше да се даде гласност. А не да ми се трият клипчетата, когато разказвах какви извращения се случват в Стара Загора. Защо сега всички решиха да говорят и се вдигнаха?“, пита ядосаната миска.

„Това е първият случай, за който разбирате вие. Само, че далеч не е първият в историята на този комплексарски град. Искам да ви кажа, че сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила – голи снимки, остригване, побой, а след това даже и публично линчуване“, разкрива красавицата от Стара Загора.

„Знаете ли колко още момичета има. Защо трябваше да се стига дотук, за да може да започне да се говори за това нещо? Всеки един който е бил в Telegram чат, всеки, който е писал в „Мотикаря“ и по някакъв начин е злепоставял жена пред други мъже и е казвал „Нека ѝ, така ѝ се пада!“ е наравно виновен с този човек“, посочи Божидара, визирайки 26-годишния нападател Георги под „този човек“.

„Изобщо не се учудих, когато чух цялата история, защото е типично по старозагорски. Голи снимки се разпространяват на момичето. Дали било от нея лично или от някой друг, който ги имал отпреди. Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи снимки на момичета в Стара Загора, така че всичко в този живот се връща“, разказва миската.

„Кой ги създава всички тия и*роди ли? Ами ние – жените, най-вече. Защото в Стара Загора е постижението на живота ти е да си с охрана, там те са най-високо в пирамидата, богопомазаните и ти си недостижима, ако гаджето ти е охрана”, гневи се още Овчарова.

„Знаете ли колко остригани имаше, знаете ли колко пребити имаше? Знаете ли колко градски легенди има? За които вие никога няма да разберете. Защото не са толкова фрапантни, но сами по себе си са отвратителни. Това е гибелта на цяло едно поколение“, казва ядосаната Божидара, като добавя, че в Стара Загора професията на охранителите се радва на особена почит.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.