Категории: България

Пам избухна след признанието на Тити пред Тото: Има затворени чат групи у нас, в които се пускат снимки на жени с обръснати глави и голи кадри (ВИДЕО)

Реклама

Припомняме, че голям скандал избухна около името на треньора по баскетбол Тити Папазов през последните дни. В подкаста на певеца Тото, той разказа как преди години е обръснал главата на своята приятелка, за да я накаже за това, че е изневерила. Той разказа случката през смях. След това имаше и включване от певицата Йоко, която пък твърди, че Тити бил вързал приятелката си за парното, след което последвало подстригването. Това съсипало момичето и емигрирало. 

Макар и видеото с Тити и Тото да е заснето преди няколко месеца, чак сега дойде реакция, на фона на напрежението около 18-годишната Дебора, която беше жестоко обезобразена от партньора й.

В ефира на Нова телевизия PR мениджърът Гергана Янков, авторът и модел Пам Велидис и кинорежисьорът и сценарист Зорница София коментираха скандала, избухнал около Тити Папазов.

„Не е само Тото, който мълчи. Зад гърба му има цял екип, който е видял това съдържание и го е оставил. Спонсорите му също са виновни. Шокирана съм. Единственото, което можеше да направи, е да се извини. Няма какво повече да каже и да се защитава. Наистина Тото е огромно име за подрастващите. Когато си известен, трябва да знаеш какво да правиш с тази известност”, каза Пам Велидис. И поясни, че съществуват затворени Telegram групи, в които често се разпространяват снимки на жени с обръснати глави с цел наказание, както и голи кадри.

„Понякога във връзката жената праща по-интимен кадър на своя партньор. Когато техните отношения приключат, това момче започна да разпространява тези снимки. И така започва тормозът. Случаят в Стара Загора е само капка в морето”, смята тя.

„Косата е древен символ на женствеността. Това е честа мутренска практика от 90-е. Била съм жертва на домашно насилие. Затова си позволявам да изкажа гражданската си позиция. Познавам Тото и смятам, че е добронамерен човек. Сигурен съм, че се разкайва и съжалява. Сигурна съм,че по-скоро се е подвел по реакцията на публиката и на Тити”, смята Гергана Янков.

„По отношение на извинението на Тото, искам да кажа следното: 4 месеца хората се хилят на клипа и нашите деца се възпитават от този „идол”. Изведнъж той се сети, че не трябва да се смее”, каза Зорница София. Според нея трябва да има „ремонт в съдебната реформа”. В училищата пък трябва да се включат специални програми и децата да се научат да разпознават домашното насилие.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Пригответе се за облачно време по Черноморието тази събота

Според прогнозата на НИМХ днес по Черноморието ще има значителна облачност, но въпреки това дъжд…

преди 41 минути

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 15 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 15 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 15 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 15 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 15 часа