in

Насилникът на Дебора с последователи: Нов случай на жестоко бита и остригана млада жена. Държана е с дни в плен

Кадър: VBox7

Явно постъпката на заподозрения Георги, спрямо Дебора, е „вдъхновила“ други млади мъже от страната. 19-годишен от Видин държал в плен с дни жената, с която преди време съжителствал на семейни начала, нанесъл й побой и остригал косата й. Ето и подробностите за този нов фрапиращ случай на насилие спрямо жена, които ни съобщиха от полицията:

Вчера към 14 часа видинчанка сигнализирала в районното управление за нанесен побой на внучката й от младежа, с когото преди време е живеела на семейни начала.

В хода на предприетите действия по сигнала полицейските служители изяснили, че от 30 юли до 2 август 2023 г. 19-годишният държал в дома си против волята й 22-годишната жена, нанесъл й побой и остиргал косата й с ножица, като деянието е извършено в условията на домашно насилие.

Уведомена е Районна прокуратура–Видин.

Пострадалата жена е освидетелствана от съдебен лекар.

Младежът, който е криминално проявен, е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

Работата на разследващия екип продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор в рамките на образуваното по случая досъдебно производство.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).