in

Какво разказа пребитото и остригано момиче от Видин?

Кадър: Нова телевизия

Фрапиращи подробности излязоха за случая с държаната в плен млада жена от Видин, която беше подложена на сходни с тези на Дебора мъчения. Днес пред съда изправят 19-годишният мъж, който е предполагаемия виновник за тежкото посегателство срещу нея. Очаква се спрямо него да се вземе най-тежката мярка за неотклонение. Ето още подробности:

Пред съда във Видин днес се изправя задържаният 19-годишен мъж, който затворил против волята й и пребил 22-годишната си бивша приятелка.

Преди да подстриже дългата коса на жената, мъжът е направил снимки и видеа, за да може тя да ги вижда и да си припомня как е изглеждала. След това той е удрял и ритал жената по цялото тяло.

Тя разказа, че той я накарал да снима вулгарни клипове, припомня Нова телевизия. Заплашил, че ще я обеси с колан.

„Изкара колан и искаше да ме обеси. След това ме накара да правя вулгарни и интимни клипове. В тях се чува как ми казва, че ако не му харесва, ще направя други. Направи ми снимка, а след това ме подстрига”, разказа момичето.

След “изявата” на 19-годишен насилник във Видин: Подробности за жестоко пребитото и остригано момиче

Сигнал в МВР е подаден на 2 август от бабата на пострадалата, както Ви информирахме своевременно от медия „Нова Варна“.

Жертвата и насилникът живеели на семейни начала преди време. Мъжът е задържан за 72 ч., повдигнати са му две обвинения – за незаконно лишаване от свобода и неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие.

Очаква се съдът да му наложи най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/