in

Млад шофьор предизвика верижна катастрофа на пътя за Бургас. Има множество ранени

Колаж: Нова Варна

За двойно изпреварване, завършило с множество ранени, съобщават от полицията за медия „Нова Варна“.

Вчера около 11.04 ч. на пътя Средец – Бургас (км.79+200 в посока Бургас) л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 28 годишен бургазлия предприема изпреварване, като паралелно е изпреварван от «Ауди А 3», с русенска регистрация, управляван от 19 годишен мъж от с. Дебелт.

От удара лекият автомобил «Ауди» излиза извън пътното платно и се преобръща, а «Опел»-а блъска пътуващия пред него л.а. «Мерцедес Унимаг», с ямболска регистрация, управляван от 59 годишен мъж от ямболското село Зимница.

От ПТП пострадали : водачът на л.а. «Опел» / получил контузия на главата, без опасност за живота/, неговата 32 годишна спътничка от Айтос / получила контузия на лявата китка/ и 44 годишна спътничка от Бургас / получила болки в двете колена/ и пътуващия на задната седалка в лекия автомобил «Ауди» 53 годишен бургазлия / прегледан и освободен за домашно лечение с контузии по лицето и ръцете/.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).