in

Жена във Варна настоява за решение: „Цяла седмица в блока ми живеем без капка вода“

Снимка: Google Street View

Читателка на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да сигнализира, че тя и нейните съседи нямат вода вече седми ден. Жената казва, че живее в блок с адрес бул. „Княз Борис I“, 165 във Варна

„Седми ден в блока, в който живеем, няма грам вода. Непрекъснато се обаждаме на ВиК“, споделя жената пред екипа ни.

„Цяла седмица ме разиграваха на този и онзи телефон. Вчера след обяд ми беше казано, че не се знае кога ще имаме вода, тъй като блокът е включен към главния водопровод“, допълва тя.

„Лятно време е. Как е възможно в 21 век да нямаме вода?“, пита жената.

Тя обясни, че се надява на някакво решение скоро. Според нея поне би могло в определени часове водата да се пуска, но в момента дори и това не се правело.

Жената споделя, че в момента се е изнесла от апартамента си, тъй като има къде да отиде временно, но все още имало хора в блока, които цяла седмица живеят без капка вода.

Този сигнал беше изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com .

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.