in

Измамници искат пари от името на Софи Маринова, Тони Стораро и други поп фолк звезди, без дори певците да подозират

Колаж: "Нова Варна"

Нова измама. Тарикати искат пари от името на известни родни поп фолк звезди, като в замяна на това обещават техни участия напред във времето. За целта на измамата се използват имена като Софи Маринова, Галена, Преслава, Тони Стораро и др. Певците дори не подозират за обещаните участия. Един от измамниците дори успял да измъкне 7500 лв., като се представил за човек на Софи Маринова.

Са случилото се разказва пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев пред „Телеграф“.

Всичко се разплело, след като потърпевш се обадил и искал да разбере кога ще пристигне Софи Маринова да му пее, защото платил капаро. Така станало ясно, че пари са превеждани на друго име, а не на сметката на самата певица. Първоначално човекът казал, че ще съди звездата. После решили да предприемат мерки и звъннали на въпросния измамник. Тодореско също се обадил и пуснал пост в социалните мрежи.

Оказало се, че има и други измамници. След разгласяването парите за Софи Маринова, Преслава и други били върнати. Но Тодореско смята, че може да има още преметнати, които са изгорели с пари. А представящ се като Принц Принц бил заплашил Тодореско и Софи Маринова, че ще ги съди. “Добре, нека го направи. Ние имаме черно на бяло, че е получил пари без знанието на изпълнителката“, отсича пиарът.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/