in

Роднина на една от жертвите на двойното убийство в Лозен, с директен въпрос: Има ли някакъв чадър от 8 РУ?

Кадър: bTV

Припомняме, че в Лозен се случи брутално двойно убийство. Бяха убити 18-годишно момиче и млад мъж, като стана ясно, че в дъното на мотива за убийствата, извършени в рамките на 2-3 часа от един и същи мъж, стоят пари.

„Искам да попитам има ли някакъв чадър от 8. Районно управление върху извършителя на убийствата в с. Лозен“. Това каза пред bTV Станислав Сираков, братовчед на първата жертва в селото.

Софийският градски съд днес ще гледа мярката на обвиняемия за двойното убийство в Лозен.

Стана ясен мотивът за двойното убийство край село Лозен

Вчера стана ясно, че убийствата на 18-годишна ученичка и на 27-годишен мъж, са извършени с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвите начин.

За престъплението е задържан 34-годишният Чавдар Бояджиев. Той е направил пълни самопризнания, разказал е и за друга негова жертва от с. Лозен – убийството е извършено миналата година.

„Последните дни се разбра, че има съществени пропуски по делото. Вече се знае, че е направил пълни самопризнания, че убийството не е по непредпазливост, както се водеше досега. За мен стои въпросът защо е освободен“, коментира Сираков във връзка с първото убийство – на неговата братовчедка.

Снощи жители на с. Лозен се събраха пред кметството на селото в памет на двамата убити младежи и с искане за справедлив процес. Протестите ще продължат, призоваваме и за национален протест, каза още роднината на първата жертва.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/