in

Жена издърпа и изхвърли детенцето си от кола край Бургас

Снимка: "Нова Варна"

За фрапиращ случай съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Жена на 49 години е причинила лека телесна повреда на собствения си син, в условията на домашно насилие. Случката се е разиграла на 29.07.т.г. около 18.10 ч. по т.нар. „Царевски път“.

Там жената е издърпала и изхвърлила от купето на лек автомобил „Пежо 307“, с бургаска регистрация, 8-годишния си син. Така той е получил и леката телесна повреда. Сигнал за насилието е подаден на 01.08.т.г. в Районно управление – Царево.

Това е майката, обвинена, че е изхвърлила детето си от колата: Излезе със своя версия (ВИДЕО)

По сигнала е образувано бързо производство, като след множество незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия, 49-годишната жена е задържана за срок до 24 часа, а по искане на Районна прокуратура – Бургас й е постановена принудителна мярка „Задържане под стража“.

На пострадалото момченце е извършен разпит в „синя стая“ в присъствието на квалифицирани психолози, съдия от Районнен съд – Бургас и особен представител. Бързото производство е обединено с друго досъдебно производство срещу същата жена, образувано във връзка с подаден сигнал за това, че през неустановен период от време на 2023 год. 49-годишната жена оставила без надзор и грижа двете си малолетни деца на 5 и 8 години.

Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Царево.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/