in

Шокиращи подробности относно 17-годишния дилър на трева от Варна

Снимка: Апелативна прокуратура - Варна

Както по-рано съобщихме, варненски полицаи са задържали момче на 17 години с трева. Те разбрали и това, че 17-годишният, който отглеждал трева, живял със своята баба и притежавал още видове наркотици.

Здраво го загази: 17-годишен наркодилър от Варна се изправя пред съда днес

След проведено разследване, на 8 август т.г. варненските криминалисти предприели процесуално- следствени действия в апартамент в жк „Победа“ в областния град. В дома живеел 17-годишенместен жител, заедно с баба си. В хода на извършеното претърсване полицаите открили и иззели 2 електронни везни, над 200 г марихуана, над 119 г екстази, близо 9 г кокаин и грам метамфетамин, както и много празни пликчета.

Младежът е задържан в полицейския арест. Действията по разследването се осъществяват и към момента под наблюдение на прокурор при Окръжна прокуратура в рамките на досъдебно производство.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/