in

Полицията в Русе издирва 81-годишната Маргарет Роуз Лайъл

Колаж: "Нова Варна"

Възрастната жена е жителка на село Кацелово. Нейният син е сигнализирал в полицията, че не може да я открие и за последно я е видял в неделя, когато е отишъл да ѝ занесе храна. Жената е трудно подвижна и с обострена форма на деменция

Екипи от всички подразделения на ОДМВР-Русе участват в издирването на 81-годишната Маргарет Роуз Лайъл, която е жителка на с. Кацелово, намиращо се на територията обслужвана от РУ – Две могили. Синът на 81-годишната жена е сигнализирал вчера в районното управление в гр. Две могили, че не може да я открие и е потърсил съдействие от полицията. Той е обяснил, че последно я е видял на нейния адрес в неделя, когато й е занесъл храна.

Започнати са незабавни оперативно-издирвателни действия от служителите на РУ – Две могили, в които са включени и допълнително сформирани екипи от други полицейски подразделения на ОДМВР- Русе.

Според подаденото описание, жената е с изключително слабо телосложение, ниска на ръст, от две седмици с обострена форма на деменция, трудно подвижна.

По първоначални данни е била забелязана от жители на селото в понеделник в централната част на населеното място, като те са дали различно описание на облеклото й – бяло яке с тъмна пола отдолу, синя престилка или къси шорти.

Със съгласието на сина й публикуваме тази информация с молба за съдействие в издирването й и чрез средствата за масово осведомяване.

Гражданите, които разполагат с данни за местонахождението на жената, могат да се обадят в РУ – Две могили на телефон 0888898461, на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.