in

Жена излезе от горичка и поля съоръжения в детски парк с урина (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Здравей България

Необичайна форма на вандализъм в столицата София. Жена е заснета да излива жълта течност върху съоръжения в детски приключенски парк. Обиколката ѝ в парка била извършена рано сутринта в сряда, когато все още нямало други хора. 

Служителите предполагат, че става дума за урина, заради миризмата, която се носела. Те вече са подали сигнал в полицията, като междувременно разпространиха и кадри, в опит някой да я разпознае.

В сряда сутрин, отваряйки детския приключенски парк в Борисовата градина служителите забелязват, че има неприятна миризма. Връщат записите от камерите и установяват как от гората на парка излиза дама, изважда бутилка с жълта течност, отваря я и започва да полива пейките, касата и съоръженията за игра на децата.

Жалба е подадена в полицията, записите от видеонаблюдението също ще бъдат предоставени.

„По някакъв начин трябва да се установи самоличността на жената, защото каквито и да са мотивите ѝ, това е нечовешко – да полива с урина детски съоръжения”, каза Борислав Георгиев, собственик на парка, пред Нова телевизия.

Втори ден управата на детския парк наема фирми, за да успеят да почистят и дезинфекцират парка. Това разказа още собственикът, като добави, че от парка не са имали конфронтации и проблеми с никой.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/