in

Трагедия край морето: 19-годишен загина на място при катастрофа. Тялото му изхвърчало от колата

Снимка: Pixabay

Страшният инцидент се е случил на пътя Карнобат – Айтос. В колата имало двама 19-годишни младежи, като водачът, който е бил без колан, загива на място. Другото момче е откарано в болница и няма опасност за живота му. Колата се е преобърнала

На 23 август около 23.55 ч. на пътя Карнобат – Айтос, в района на разклона за с. Пирне, поради движение с несъобразена спрямо пътните условия скорост и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 19-годишен айтозлия (със стаж, като водач – 1 година).

Момчето загинало на място. Пострадал е и неговият спътник, който също е на 19 години и е пътувал на предната дясна седалка. Той е настанен за лечение в болница „Дева Мария“ с болки в областта на главата и общи охлузвания, без опасност за живота.

До фаталния край се стигнало, след като автомобилът напуснал пътното платно, блъскайки се в крайпътно дърво, като след преобръщане в земеделска нива спира.

Установено е, че водачът на автомобила не е ползвал предпазен колан, като тялото му е открито извън лекия автомобил, най-вероятно излязло от купето при преобръщането на автомобила.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.