in

17-годишна докара баба си до безпомощно състояние: Нанесла ѝ няколко прободни рани

Снимка: "Нова Варна", Мердин Берберов

17-годишно момиче е задържано заради извършено насилие над баба си. Грозната случка се е разиграла в град Меричлери, област Хасково, става ясно от публикувана информация от полицията.

Снощи в 21,40 часа на спешния телефон е получен сигнал от съседка на възрастната жена, която съобщила, че я открила в дома й в безпомощно състояние с няколко прободни рани по нея, съобщават от ОДМВР-Хасково.

За случая със 17-годишната, наръгала баба си с нож: Умишлено убийство ли е била целта?

Незабавно към мястото – улица „Д. Славов“ са изпратени полицейски и медицински екипи. Те открили възрастната жена и след преглед тя е транспортирана в МБАЛ-Пловдив с опасност за живота.

В хода на оперативно-издирвателните действия, криминалистите установили, че извършител на деянието е внучка й, която признала в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая стореното от нея и описала механизма на извършеното.

Мярката й на задържане е до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.