in

Млад мъж от Варна отиде да се забавлява с приятели в Несебър, но краят за него бе фатален

Снимка: Google Street View

Трагедия се е случила на кей в Несебър. Мъж на 27 години от Варна се е удавил, след като отишъл да скача в морето със свои приятели. В един момент двамата му приятели го видели на дъното на морето и го извадили, но вече бил удавен

На 26.08.т.г. около 05.00 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент в района до кея на северната крайбрежна алея в Несебър (срещу цирк „Балкански“), при който се удавил млад мъж.

На място са установени двама мъже (на 26 и 28 години), които заявили, че заедно с техен 27-годишен приятел от Варна отишли на кея, за да скачат в морето.

В един момент обаче варненецът не излязъл от водата и го видели на дъното на около 2 м. дълбочина. Извадили го на брега, но установили, че е починал вследствие удавяне.

Тялото на 27-годишния мъж е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.