in

Българска зимнина от „Адела“: Вкуса на сезоните във всяко бурканче. Открийте ни във Варна

Колаж: Нова Варна

Зимнината има специално място в българската култура и се приготвя с грижа и внимание. Този традиционен начин на консервиране позволява на българите да се наслаждават на вкусни и хранителни продукти през цялата година. Зимнината е не само начин за запазване на храна, но и част от културното наследство, и обичаи на българския народ.

Историята започва през 1993 г., когато се роди идеята за Адела. Оттогава до наши дни не спира да залага на най-доброто качество с най-иновативна технология.

кадър: магазин ,,Адела“

Компания „Адела“ отглежда зеленчуците, вместо да ги купува. Има специален отдел, който следи качеството от момента на засяване до рафта в магазина. Рецептите са базирани на бабините, които да оставят вкуса от детството непокътнат. Продуктите са без консерванти и изкуствени овкусители, и оцветители. „Адела“ разполага със собствено know-how, което ги отличава от другите производители.

Фабриката на дългогодишната компания „Адела“ е построена и оборудвана през 2013 г., в Ново село, област Пловдив. Първите три магазина са в град Пловдив. А четвъртия отвори в град Варна, единствен в града! 

кадър: магазин ,,Адела“

Единственият инструмент, който Ви трябва, за да практикувате изкуството на здравословното и вкусно хранене – „Адела“ ЕООД, един от водещите производители на консервирани храни в България, БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!

Снимка: Фирмен магазин ,,Адела“

Единствен магазин в град Варна, Централен кооперативен
/Колхозен/ пазар – „АДЕЛА“ ЕООД.

кадър: магазин ,,Адела“

Българската храна на масата ни изразява по своеобразен начин бита, душевността и културата на нашият народ. Апетитни български, национални ястия и необикновени комбинации от здравословни храни, привличат всички, не само българи, но и хора от други различни националности. Нашите сънародници в чужбина, често се събират около масата, където националните ни гозби им напомнят за родния край и им вдъхват надежди и спомени. Раздумката става още по-емоционална, а яденето се услажда многократно.

Сега компанията работи със съвременни технологични съоръжения, които отговарят на Европейските стандарти. Направени с любов и умение, нашите продукти са готови да изненадат дори и най-капризните гастрономи и ценители на националния вкус.

кадър: магазин ,,Адела“

👉Продуктите, които предлагаме, са директно от завода и на най – ниски цени в град Варна.
📌ПРЕДЛАГАМЕ широка гама консервирани храни, ПРОИЗВЕДЕНИ, главно по национални рецепти.🌶️🥒🍆🍅

кадър: магазин ,,Адела“
Снимка: Фирмен магазин ,,Адела“

„Уважаеми приятели и посетители на магазин „Адела“,

фисолофията ни е да предоставяме най-доброто съотношение цена – качество. Във връзка с това, избягваме да работим с търговски представители и вериги, които от своя страна увеличават цената на продукта, с около 30-40 %. Разчитаме само на наши фирмени магазини в Пловдив и Варна.

Нашите артикули са: бял боб, зелен фасул, царска туршия, лютеница, кьополу, имамбаялдъ, гъби, шкембе, зелеви листа сорт „коприна“, лозови листа, кисело зеле ,,Ропотамо“, селска салата, печен пипер, рачел, сладко от боровинки и ягоди, патладжан, люти чушки, шарени камби и т. н.“

По този начин, поддържаме ниски цени на пазара, които да са достъпни за нашите клиенти.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/