in

Полицаи в Бургас влизат в надпревара по стрелба, в памет на загиналите си колеги Градев и Илиев (СНИМКИ)

Снимка: ОДМВР-Бургас

Днес в Бургас стартира първи по рода си регионален турнир по стрелба за служители от вътрешното ведомство, посветен на трагичната загуба на доблестните полицаи от Първо Районно управление – Бургас – Атанас Градев и Йордан Илиев. Това съобщиха за медия „Нова Варна“ от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Надпреварата ще бъде под мотото „Завинаги едни от нас!“

В турнира, организиран от ОДМВР – Бургас в сътрудничество с централен спортен клуб „Стрелкова асоциация” – МВР, ще се включат полицаи от различни структурни звена, сред които Районните управления от Бургас и региона, отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, сектор „Специализирани полицейски сили”, сектор „Специални тактически действия”, сектор „Пътна полиция”, бургаска жандармерия и „Гранична полиция”.

Снимка: ОДМВР-Бургас

Турнирът бе открит от Директора на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов, който предложи регионалната стрелкова надпревара да протече под мотото „Завинаги едни от нас!“.

В обръщението си към участниците старши комисар Павлов заяви: „Участието ви в днешния турнир е гордост за всеки един от вас, защото с точния си мерник за пореден път ще докажете, че сте професионалисти и защитници на реда и спокойствието на гражданите. Убеден съм, че ще следвате олимпийския принцип, при който „Важно е участието, а не победата” и ще имате спортсменски хъс! Имайте точно око и спокойна ръка, колеги! На добър час!”

Снимка: ОДМВР-Бургас

Преди закриване на официалната церемония паметта на трагично загиналите полицейски служители Атанас Градев и Йордан Илиев бе почетена с едноминутно мълчание!

Награждаването на победителите в турнира е предвидено за 14.30 ч. днес на стрелкови комплекс „Капчето”, подкрепил спортната инициатива, организирана от ОДМВР – Бургас в сътрудничество с централен спортен клуб „Стрелкова асоциация” – МВР.

Снимка: ОДМВР-Бургас

Снимка: ОДМВР-Бургас

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.