in

Известна бургаска DJ-ка здраво го загази: Хванаха я дрогирана с пико и кока зад волана и ѝ взеха кабриолета

Снимка: Facebook/Z. Dimitrova

Кралицата на хауса в Бургас DJ Златина Димитрова беше хваната да шофира дрогирана. Бургазлийката е проверена от полицаи в района на блок 53 в жк. „Изгрев“. Тогава поведението ѝ било доста подозрително

След като служителите на реда са я тествали за употреба на наркотични вещества, устройството отчело наличие на кокаин и метамфетамин.

Димитрова е била зад волана на бяло БМВ, кабриолет, което след посочените наркорезултати, ще бъде поредната интересна придобивка в автопарка на ОДМВР-Бургас, съобщава Флагман.

Известната бургазлийка е била задържана за срок до 24 часа.

DJ Златина Димитрова е добре позната сред любителите на електронната музика. За нея се знае, че дълги години е работела като танцьорка в Испания, но през последните лета се наложи у нас като най-дивата и атрактивна DJ-ка.

Приятелите й я описват като човек на купона, много забавна и позитивна. Често може да бъде засечена по плажните партита на водещи клубове по морето и фестивали, където е сред предпочитаните лица, които застават зад пулта.

Справка в профила й показва, че участието й утре в плажен бар в Созопол ще бъде отменено, поради неясни за почитателите й причини.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/