in

Лена Бориславова бясна на Борисов, заради Алексей Петров

Кадър: Youtube/Blitz BG

Лена Бориславова обвини лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, че се опитва да пренаписва историята относно участието на Алексей Петров в съставянето на последното редовно правителство. По-късно тя окачестви изказването като „иронията на днешния ден“ и оправда съществуването на сегашния кабинет с „риска Румен Радев да продължи да управлява страната“.

„В опит да отклони вниманието от разследването на Турски поток и изнервен от георадара на Хемус, някой претопля и пренаписва истории с бившите си верни крими другари!“, това написа в профила си в социалната мрежа Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“.

Думите й идват по повод на потвърждението на Бойко Борисов от днес, че Алексей Петров наистина е сътрудничил за създаването на сглобката между ПП и ГЕРБ.

„Алексей беше близък с бащата на Кирил Петков, с тях. И той като всички нас, Бог да го прости, търсеше варианти да направи нещо стабилно след тези 5 поредни избори“, каза Борисов относно покойния бизнесмен.

„Срещи сме провеждали с него, той с тях и обратно, за да може да си имаме някакво дори и крехко доверие“, каза лидерът на ГЕРБ.

В социалните мрежи Бориславова отрече твърденията му със следната публикация:

Малко по-късно добави и по-дълъг пост с оценката си за признанието на Бойко Борисов за участието на убития наскоро бизнесмен Алексей Петров в съставянето на сегашното правителство. Тя го окачестви като „иронията на днешния ден“. Освен това оправда съществуването на редовния кабинет с „риска Румен Радев да продължи да управлява страната“.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).