in

България вече с две победи на Европейското по волейбол във Варна. Днес националите излизат срещу Хърватия (ВИДЕО)

Колаж: Редакция "Нова Варна"

Въпреки че тръгнаха неубедително в турнира националите ни по волейбол вече извоюваха две победи, които ги подредиха на второ място в класирането. Публиката във Варна отново показа, че цени българския спорт. Тази вечер предстои волейболистите ни да се изправят срещу Хърватия.

България спечели втората си победа на Европейското първенство. „Лъвовете“ сразиха Украйна с 3:1 (20:25, 25:17, 25:20, 25:23). Публиката във Варна отново бе на световно ниво. Това даде криле на българите, които само в първия гейм имаха проблеми. Нашите вече имат два успеха – над Финландия и Украйна, както и неочакваната загуба от Испания в първия ден.

Победата ни изкачи на второ място в класирането след Словения, която по-рано разгроми Испания с 3:0 (25:19, 25:15, 25:15). Следващият ни мач е днес срещу Хърватия от 20,30 ч. Преди това играят Финландия и Испания от 18 ч.

По публикацията работи: Венета Николова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/