in

Денков не остана длъжен на Радев: Аз нямам ментори, може би това е проблемът на президента

Снимка: Пресцентър на МС

„Аз нямам ментори, така че може би това е проблемът на президента – че и той не ми е ментор. Не искам повече да коментирам чужди думи“ Така премиерът отговори на коментар на президента по негов адрес от Приморско, където е на посещение днес. Припомняме на читателите на „Нова Варна“, че Румен Радев заяви, че „сближаване с кабинета ще има, когато той се еманципира от своите ментори”.

Президентът изригна: България се управлява задкулисно

Министър-председателят подчерта, че институциите трябва да работят според своите правомощия, заложени в Конституцията и законите.

По повод инцидента в София, при който пиян шофьор уби момче на пешеходна пътека, министър-председателят бе категоричен, че масираните проверки по пътищата продължават. Той припомни законодателните промени срещу нарушителите на пътя. “Трябва да разберем, че това поведение убива нашите деца. Ето го прекият смисъл на направените промени“, заяви още акад. Денков.

Пиян шофьор с 2,08 промила уби момче на пешеходна пътека в София

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).