in

Жена се оплака: Вече трети месец ремонтират улица във Варна. Коли газят през калта, облаци прах се вдигат (СНИМКИ)

Снимка: С. Кантурска

Читателка на медия „Нова Варна“ изпрати сигнал към редакцията ни, свързан с улица „Прилеп“ във Варна. Жената разказва, че през уикенда е текло „огромно количество“ вода през „новия ремонтиран участък на ул. „Прилеп“, надолу по пътя за село Каменар“

„Непрекъснато се движат в калта автомобили и никой не спира или да се обади на технически служби“, споделя жената.

Снимка: С. Кантурска

„Вече трети месец се извършва ремонт на ул. „Прилеп“ – в участъка от бул. „Васил Левски“ по пътя към сградата на ВиК и към село Каменар. До момента по проекта на ВиК на улицата е изпълнено частично изграждане на битовата канализация с отводнителни шахти, както и подмяна на два етернитови водопровода. Ремонтът се забавя и движението на превозни средства и на пешеходци по улица „Прилеп” е много затруднено, дори невъзможно на някои места! Въпреки оросяването с машинна техника, което е нередовно, облаци прах по цял ден затрупват работници и преминаващи жители на квартала, които се движат пеша“, казва още жената, прилагайки и снимки от мястото.

Снимка: С. Кантурска

Този сигнал беше изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com .

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.