in

Шофьор от Варна блъсна семейство, возещо се на мотор

Колаж: "Нова Варна"

Инцидентът се е случил край Бургас. Моторът е бил управляван от 55-годишен мъж, като с него се е возела и 50-годишната му съпруга. И двамата са пострадали, въпреки, че са се движели правомерно по пътното платно. Пострадала е и жената, возеща се в автомобила, на варненеца, причинил катастрофата

На 2 септември (събота) около 17.39 ч. на пътя Айтос – Бургас, в района на разклона за Българово, лек автомобил с варненска регистрация, управляван от 56-годишен мъж от Варна, отнема предимството и блъска правомерно движещ се мотоциклет със софийска регистрация, управляван от 55-годишен мъж от айтоското село Пирне.

Мотористът, с фрактура на ребрата и предмишница, е настанен за лечение в болница „Сърце и мозък“. Пострадали от пътния инцидент са още спътничката на мотоциклетиста и негова съпруга – 50-годишна жена от айтоското село Пирне.

Жената е получила фрактура на таза и е настанена за лечение в болница „Сърце и мозък“.

Пострадала е и пътуващата в лекия автомобил 42-годишна жена, която е получила контузия на главата, шията и гръдния кош и е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.