Категории: Спонсорирани

CoolFit e вече във Варна

Реклама

Стартъп компанията CoolFit печели все повече популярност сред служителите, които работят в компании на територията на Варна. Година след успешния старт на корпоративната карта за спортни активности, CoolFit продължава своя забележителен устрем в развитието си и партньорската мрежа в морската столица ежедневно се увеличава, като спортните обекти, които могат да се посещават с CoolFit вече са над 40, а изобилието от дейности, които могат да се ползват, е все по-примамливо за ползвателите на дигиталната карта.  Потребителите могат да тренират във фитнес зали (вкл. „Спортен Център ТИМ“, „K-stretch Fitness„, „Fullmax fitness“  и oще много други), редица спа центрове, басейни на открито, солариуми, релакс зони и наем на колела с  „Orange Rent Bikes“, а дигиталният вход прави преживяването изключително удобно и лесно.

Дигитален абонамент от ново поколение

Изцяло мобилното приложение CoolFit представлява дигитален абонамент, който дава на ползвателя достъп до 320 от най-добрите спортни обекти за многобройни спортни активности в цялата страна. В ерата на дигиталния човек, за всеки един от нас телефонът е неразделна част от ежедневието, така и CoolFit е винаги под ръка на ползвателите му. Улеснението, което предлага на потребителите, да не се налага да носят в себе си пластики и лична карта, категорично задоволява изискванията на съвременния потребител. Неслучайно веднага след появата на CoolFit във Варна, компаниите в морската столица проявиха интерес към партньорски отношения с бенефит доставчика. Само за последното двумесечие потребителите на спортната карта на територията на Варна масово се увеличиха, а интересът към CoolFit от страна на работещите  продължава да нараства.

CoolFit е най-практичният избор на фирмите, които се грижат за уелнес преживяванията на служителите си

CoolFit e корпоративен приятел на много компании в страната. Бенефит услугата може да бъде ползвана  от служителите, чиито фирми са в клиентската мрежа на CoolFit. Понеже доброто партньорство стои в основата на успешния бизнес, CoolFit предоставя минимален административен ангажимент от страна на фирмата ползвател. Това е и главната причина все повече български компании да търсят сътрудничество с мобилната апликация. Човешките ресурси на компаниите, имат минимален ангажимент, като посредник между служителите и дигиталната платформа. Достъпът до обектите се осъществява чрез QR код. Освен това CoolFit предлага и онлайн платформа за тренировки Pulse+, която излъчва по 30 лайф тренировки дневно.

Иновативен, практичен и с огромен потенциал за растеж, CoolFit e топ решението на бизнеса през 2023г. в грижа за служителите си

В полза на здравето и спортната култура на служителите CoolFit организира семинари и спортни събития за партньорите – работодатели. Темите, с които подпомагат комплексното благосъстояние на служителите са „Как да поддържаме мобилността си, докато работим от вкъщи“, „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“ и други. До този момент CoolFit  има проведени десетки походи и тренировки, специално организирани за служителите на компаниите,  които са клиенти на бенефит услугата.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Без ток в този район на Варна точно в неделя

Поради профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на:…

преди 56 минути

Днес настъпва астрономическата есен

През тази година астрономическата есен ще настъпи на Деня на независимостта на 22 септември в…

преди един час

Варна отбелязва 116 години от Независимостта на България(ПРОГРАМА)

Днес Варна отбелязва 116 години от Независимостта на България с тържествено честване, което ще де…

преди един час

Честит празник, България:116 години независимост

На 22 септември честваме на 116-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България. На 22…

преди 2 часа

Навършват се 103 години от смъртта на Иван Вазов

Днес, на 22 септември се навършват 103 години от смъртта на Иван Вазов. Сърцето на…

преди 2 часа

Честит имен ден на всички, които празнуват днес

Днес, на 22 септември православната църква почита Св. свщмчк Фока, еп. Синопийски. Св. прор. Йона.…

преди 2 часа