in

Вече е факт: Във Варна е първият в България напълно оборудван транспортен мобилен пункт за кръводаряване

Снимка: Facebook/Аз Вярвам и Помагам

Невероятна новина от варненската благотворителна кампания „Аз Вярвам и Помагам“. Вече е налице първият в България напълно оборудван транспортен мобилен пункт за кръводаряване. От организацията съобщиха и за предстоящо събитие за събиране на капачки, което ще се проведе на 30.09.2023 г.

Ето какво пише във Фейсбук създателят на кампанията Владислав Николов:

„Честито, България! Готов е! Тази новина е за споделяне! Това е бъдещето! Аз съм Владислав Николов – създателят на кампанията, а това зад мен е ТОЙ: Първият! Първият в България напълно оборудван транспортен мобилен пункт за кръводаряване „Аз Вярвам и Помагам“! Нямам думи да опиша сълзите от щастие!

Вие сте Велики! Ние, от благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинки „Аз Вярвам и Помагам“ и всеки от Вас, който ни подкрепя от 2015 г. – вече над 8 години, пишем новата история на България!

За още повече добрини, ще се видим в края на месец септември на събитието за събиране на Капачки и стотинки пред Катедралата в град Варна 30.09.23!“

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.