in

Жена разказва: Питбул нахапа и влачи кучето ми. Никой не си призна, че е собственик (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Питбул прояви агресия към по-малко куче пред храм в местност Рупите. Стопанката на нападнатия мини пудел също е пострадала леко, при опит да отърве кучето си от лапите на питбула. По думите на жената, питбулът е бил с каишка и няма как да е бил бездомен, въпреки, че никой не си е признал, че е негов собственик след инцидента

След като нахапал и влачил пудела по земята, виковете на събралите се хора и ударите им по питбула, успели да прогонят животното. Вече има подаден сигнал в полицията, но собственикът на агресивното куче остава неизвестен.

В ефира на Нова телевизия потърпевшата Полина разказа, че инцидентът се случил пред храм в местност Рупите.

„Шокът беше огромен. След нашата намеса голямото куче избяга. Въпреки че питбулът беше с каишка, когато се обадих на 112 никой не каза, че го познава. Според мен кучето не е бездомно и някой го скри. Чух коментари, че е собственост на човек, работещ пред сергиите в близост“, разказа още тя.

По думите ѝ органите на реда са се отзовали изключително бързо, но и те не са могли да открият стопанина на животното. Потърпевшата добави, че вече се движи с електрошок и предупреди посетителите да бъдат внимателни, дори и на място като Рупите.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/