Категории: Варна

Майка от Варна моли за помощ за своя син, борещ се с тежка болест

Реклама

Варненска майка призовава хората с възможности и големи сърца да помогнат на нейния 29-годишен син, който преди да се сблъска с коварната болест, е развивал множеството си таланти. Ето какво написа за своя син разтревожената майка Д.Димитрова в социалните мрежи:

Това е моят син Николай Костадинов на 29 г. – музикант, творец, певец, спортист, но живота често непредвидимо изпраща тежки изпитания. Преди месеци му поставиха диагнозата Множествена склероза – автоимунно заболяване, което поразява централната нервна система, настъпва процес на демиелинизация и тежки двигателни нарушения, като може да предизвика пълна инвалидизация.

С болка споделям, че при Ники има прогресиране на заболяването, няколко пристъпа, кортикостероидна терапия с големи дози Урбазон, но симптомите продължават. Единственото лечение, което би могло да спре прогресията на това кошмарно заболяване е автоложната трансплантация на стволови клетки /HSCT with Multiple Sclerosis/, която струва 50 000 евро, но в България не се покрива от Здравна каса. Ники има определена дата за трансплантация на 09.10.2023г. в Московската болница „Пирогов“, но сумата трябва да се преведе поне 2 седмици по-рано. Тази сума не включва допълнителните транспортни разходи и разходите за необходимата последваща рехабилитация и е непосилна за нашето семейство. Ники е изключително борбен и силен човек и това лечение би му дало шанс за ново начало… начало без пристъпи,страхове и болка, начало с напълно нова и здрава имунна система, начало без кошмарната МС!!!

Обръщам се към вас, Мили хора, моля ви помогнете да дадем надежда и шанс на моето момче за един нормален и щастлив живот, който всеки млад човек заслужава и в който той ще продължи да твори и радва всички нас с таланта си!!! Вашата подкрепа е от огромно значение за нас! Предварително благодарим на всички хора с добри и състрадателни сърца, които ще споделят нашата болка и ще дарят средства в името на една Чавеколюбива и Благородна кауза!!!

Дарителска сметка : Банка ДСК IBAN: BG39STSA93000030191220 – BGN BIC: STSABGSF
IBAN: BG59STSA93000030191539 – EUR BIC: STSABGSF
IBAN: BG22STSA93000030191526 – USD BIC: STSABGSF
Титуляр на сметка: Е!иколай Костадинов Основание: Дарение за лечение REVOLUT: @nickkostadinov IBAN: LT853250053438501727 BIC: REVOLT21

Даниела Димитрова изказва искрените си благодарности на всички, които решат да помогнат на нейния син да живее отново нормално.

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Достигна ли българският туризъм нивата отпреди COVID пандемията?

Българският туризъм не е достигнал нивата отпреди COVID пандемията въпреки регистрираният ръст на посещения по…

преди 8 часа

Тир е аварирал край Кресненското дефиле: Образува се 10 км задръстване

Стана ясно, че тир е аварирал днес край Кресненското дефиле. Това е довело до задръстването…

преди 9 часа

Дъжд от голове на старта на новия сезон на АМФЛ-Варна

Квалификационните турнири, в които трябва да бъдат определени съставите на четирите лиги в новия 12-и…

преди 9 часа

Ето до какви заболявания може да доведе честата консумация на готова храна

Галина Рогожкина, ендокринолог в Скандинавския здравен център, заговори за здравословните проблеми, които може да причини…

преди 9 часа

Слабо земетресение в България

Слабо земетресение е било регистрирано днес на територията на България. Трусът е бил край Ихтиман.…

преди 10 часа

Двама души изгоряха при пожар в къща в България

Обгорените тела са били намерени под останките на изгоряла кирпичена къща. Все още се установява…

преди 10 часа