in

Подробности за случая с наръганото дете в Ямбол: Дошли деца, въоръжени с колове. Карали се за батут

Снимка: Pixabay

Както ви съобщихме по-рано днес, в Ямбол се е разразила кървава свада между тийнейджъри, като скандалът се е случил на детска площадка.

От полицията съобщиха, че е пострадало момче на 16 години, което е било намушкано в гърба, а по-късно е било оперирано, а момиче на 16 години е задържано.

Кървава свада между тийнейджъри на детска площадка в Ямбол: Момче е намушкано в гърба

Стана ясно, че скандалът е започнал заради батут на детската площадка, съобщава БНТ. Инцидентът е станал около 21:45 ч. вчера.

Група деца скачали на новия батут, който е изграден на спортната площадка, а друга група се приближила към тях. Това твърдят свидетели, станали очевидци на инцидента. Част от новодошлата група от кв. „Райна княгиня“ е била и с колове в ръце.

По неизяснени за сега причини започнала свада между децата от батута и новодошлата група.

Нанесеният удар по гърба на пострадалото момче е с нож между двете лопатки. От болницата съобщават, че острието не е попаднало в гръдния кош, не е наранен и белият дроб.

Работата по случая продължава.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/