Категории: Избори Варна

Петър Николов: Варна да бъде градът на нашите човешки желания за нормален живот (ВИДЕО)

Реклама

Варненският адвокат Петър Николов се обърна към съгражданите си във видео обръщение:

„Аз обичам Варна. За мен е чест да бъда кандидат-кмет на Варненци.

Днес пред Община Варна е време са се събудим и отворим очите си. Къде са цветовете и градините? Къде е блясъкът на Морската столица? Къде е паметникът на истинския човек, който изгаря и се ражда от варненските квартали „Чайка“, „Левски“, „Гръцката махала“, „Младост“, „Аспарухово“, „Възраждане“ и „Владиславово“? Аз обичам Варна. Всеки ден разговарям с много хора и разбирам от тях, че хората нямат връзка с кмета. Няма чуваемост за техните проблеми. Хората казват „кметът няма приемен ден“, „кметът не отговаря на нашите въпроси. Кметът носи безпокойство и недоволство. Градът – това са хората.

Усмихнатият град са усмихнатите хора. Кметът трябва да бъде до хората. Да отговаря на телефона и профилите в социалните мрежи. Аз обичам Варна и ако съм кмет ще има истински приемни дни и голям екип от хора, които да посрещнат нуждаещите се. Ще въведа индивидуална жалба до кмета и ще посрещам хората лично. Други градове ни изпревариха по сгради и инфраструктура, но ние можем да наваксаме и да изпреварим всички по добър и качествен живот, повече здрави и усмихнати деца. Основната ми цел е да направим Голямото Наваксване. Да започнем с тези камъни, които да се превърнат в паметник и продължим с ревизия на всички общински дирекции, за да знаем от къде да тръгнем. Да дадем тласък на нашия прекрасен град и да го върнем на картата отново, като най-добрия град за живеене!

Моята програма е от хората за хората. За всеки гражданин – защита на правата му, помощ и подкрепа. За бедните – помощ от Общината да си намерят работа и дом, по-ниски данъци и финансова подкрепа. За бизнеса и хората – цялостна инфраструктура и бързи административни услуги. Интерактивна Варна с приложения за транспорт, трафик, аварии и услуги. Сигурна Варна – с работещ център за градска мобилност, повече видеонаблюдение и повече полицаи на пътя и в кварталите. Повече социални услуги за хората, по-добри доходи и условия на труд за работещите в общинската администрация, центрове за подкрепа и споделени пространства за бизнес и култура. Трайно решаване на проблема с бездомните животни.

Всичко това може да се случи ако участвате активно в кампанията, ако изпращате Вашите предложения на моята страница и сайт, ако се включите в нашата гражданска листа за Общински съвет, ако ме подпомогнете активно в кампанията и станете част от най-активния и отговорен екип, който сме създали и разширяваме, за да можем в следващите години да реализираме това Варна да бъде градът на нашите човешки желания за нормален живот.

Аз обичам Варна и аз вярвам във Варненци. Аз съм адвокат Петър Николов и за мен е чест да бъда Вашият кандидат-кмет. Стартираме на 29 септември.“

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 37 минути

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 42 минути

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 55 минути

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди един час

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди един час

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди един час