in

Възмутена варненка: Малката уличка в центъра на града, на която живея, тъне в мрак и кал. Страх ни е за децата ни

Снимка: Google Street View

В редакцията на медия „Нова Варна“ постъпи сигнал от варненката Н. Илиева, която е силно възмутена от състоянието на уличката, на която живее. Адресът е улица „Поп Богомил“. Отсечка, намираща се в централната част на града, в близост до ЖП-гарата. Ето какво споделя афектираната жена за ситуацията пред жилището й:

„Улица „Поп Богомил“ в град Варна тъне в мрак и кал. Това е затворена уличка, силно казано уличка… Така, де, живея на нея в кооперация. Имаше две или три крушки на улицата, които отдавна спряха да светят. Докога?!“ – започва своя сигнал до медия „Нова Варна“ Н. Илиева.

„Имаме деца! Самата мен ме е страх да изляза, защото е мрак.“ – споделя още варненката, живуща на тъмната улица.

„И другото, което мисля, че не е нормално да тъпчем в кал и чакъл. Асфалт трябва! Плащаме си данъците!“ – продължава да изразява възмущението си Н. Илиева в сигнала си до нас. Тя ни изпрати и множество видео-клипове, на които действително се вижда непрогледния мрак през нощта на обитаваната от нея улица.

„Имат хиляда закони и изисквания, но две крушки не могат да оправят и един метър уличка!“, възмущава се още варненката Н.Илиева. Тя е изпращала множество сигнали до отговорните институции, но без резултат. Надява се, че с помощта на медия „Нова Варна“ общинските власти ще вземат отношение по случая.

Публикувано от Венета Николова

Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).