in

Катастрофа на пътя Бургас – Варна: Сблъскаха се колите на двама 18-годишни шофьори

Снимка: Google Street View

Инцидентът се е случил на пътен възел „Север“. При катастрофата е пострадала жена на 48 години, съобщават от ОДМВР-Бургас

На 25 септември около 16.53 ч. на пътен възел „Север“ по пътя Бургас – Варна, км. 234, лек автомобил „Фолксваген Поло“, с бургаска регистрация, управляван от 18-годишен мъж от сунгурларското село Съединение навлиза частично в съседната пътна лента, като не пропуска и блъска правомерно движещия се лек автомобил „Опел Зафира“, с бургаска регистрация, управляван от 18-годишен бургазлия.

Автомобилът на бургазлията, от удара се блъска вляво в крайпътната мантинела, завърта се и се блъска в дясната пътна мантинела.

От ПТП е пострадала 48-годишна жена, пътуваща в л.а. „Опел“, която с контузия на гръдния кош, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.