Категории: Спонсорирани

Почивай активно 3 – продукт без аналог за българския пазар

Реклама

Emerald Beach Resort & Spa – лидерът във въвеждането на иновации в хотелския бранш, отново предлага нов за туристическия пазар -продукт.

Какво ще кажете за една активна почивка през месец октомври?

Emerald Beach Resort & Spa винаги успяват да изненадат гостите си с нещо ново и различно по време на всеки следващ техен престой!
Поредицата от спортни лагери „ПОЧИВАЙ АКТИВНО“ е поредното доказателство за това!

Този уикенд се отправихме към целогодишния черноморски петзвезден спа комплекс, за да научим малко повече информация около тяхната поредица!

Анелия Атанасова – управител на комплекс Емералд

Срещаме се с Анелия Атанасова – управител на комплекс Емералд.

От къде дойде идеята за вашата поредица от здравословни лагери и кога да очакваме предстоящото издание?

„Смятаме, че е изключително важно всеки един бизнес да предоставя услуга, която по някакъв начин да достига до хората и да успява да им помогне да се усъвършенстват!
Създадохме поредицата „ПОЧИВАЙ АКТИВНО с
Emerald Healthy Holidays“ с цел да мотивираме тези, които водят забързан начин на живот, но същевременно с това искат да съумеят да го поддържат балансиран и една идея по-здравословен!

Предстоящото издание може да очаквате от 6 до 8 октомври, тъй като това е идеалният период, обхващащ лятната магия с външните ни басейни и слънчевото време и чара на есенния сезон с красивите цветове в нашата обширна градина и грандиозните ни тематични вечери!“

Защо „ПОЧИВАЙ АКТИВНО“?

„Защото в живота баланса е нещото, към което всеки от нас се стреми усилено! ПОЧИВАЙ АКТИВНО е една перфектна хармония между пълноценна почивка и активности, които да поддържат физическата активност и да надграждат знания.“

За кого е подходяща тази програма?

„Лагерите са подходящи за всеки, който иска да влезе във форма, но не знае как или е загубил мотивация, за всеки, който иска да спортува, но не е намерил подходящото занимание, за всеки търсещ тонус и повече енергия, нови запознанства и забавления и разбира се за всеки, който има нужда от почивка и детоксикация.“

Снимка: Хотел Емералд Резорт Бийч & СПА

Няма как да пропуснем да ви попитаме за семинарите и лекциите, които организирате за вашите гости. Какво да очакваме при предстоящото ви издание от 6 до 8 октомври?

„Можем спокойно да кажем, че този лагер със сигурност ще преобърне представите ви! Организирали сме изключително интересни и полезни за гостите ни, лекции. Ще стартираме с мастър клас, воден от създателя на множество авторски рецепти за диетично хранене идобре познатучастник от телевизионните предавания Master Chef”и “Hell`s Kitchen – Емануел Июджи. Програмата ни ще продължи с лекция на тема „Хомеопатия и алтернативно лечение“  с лектор д-р Габриела Кехайова и презентация по мануална терапия и спортна медицина с един от най-големите специалисти в сферата д-р Николай Кехайов.“

Снимка: Хотел Емералд Резорт Бийч & СПА

Тренировките са водещи в този проект. Как избрахте треньорите, с които работите?

„Разнообразието е ключов елемент в поддържането на добрата форма. Както не можем да ядем едно и също нещо при всяко хранене и да се надяваме, че сме си набавили всички необходими нутриенти, така и не можем да тренираме по един и същи начин и да очакваме различен резултат.
Смятаме, че открихме перфектната комбинация от специализирани треньори с дългогодишен опит, благодарение, на които нашите гости ще могат да се запознаят от първо лице с различни видове активности и да научат повече за това как, къде и колко да натоварват своето тяло!“

Известни сте с много неща, но едно от най-разпространените от тях са вашите тематични вечери. Планирате ли такива и по време на лагера?

„Разбира се, говорим за постигане на баланс, а какъв по-добър начин да приключите деня си от тематична вечер с музикална програма?
На 6 октомври ще се
раздвижим заедно в ритъма на салса, бачата, меренге и регетон по време на нашето латино парти с гост-изпълнители Начо Паскал и DJ Flex.
На 7 октомври с нетърпение очакваме да посрещнем за втори път в
Emerald Beach Resort & Spa, едни от най-популярните изпълнители и наши приятелиТорино и Пашата.“

Цялата информация за събитието, треньорите ни, музикалните вечери, пакетните цени, както и пълната програма, можете да откриете на техния сайт: Emerald Beach Resort & Spa  / и разбира се на официалната им Facebook страница и събитието на: https://fb.me/e/8bDc66tlB

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Това е най-вкусната и лесна баница за почивните дни

Когато има повече почивни дни сме свикнали да си приготвяме вкусни гозби у дома. А…

преди 7 часа

Кога е Димитровден. И какви са вярванията за този празник

На 26 октомври отбелязваме Димитровден. У нас народният култ към Свети Димитрий го представя като…

преди 7 часа

Силна буря помете Халкидики

Стана ясно, че силна буря връхлетя Халкидическия полуостров в Гърция. На места има наводнени пътища.…

преди 7 часа

Почина един от най-великите актьори за всички времена

Дейвид Греъм, актьорът, който озвучаваше герои в телевизионни сериали, сред които „Прасето Пепа“ (Peppa Pig),…

преди 7 часа

Защо сменяме времето два пъти в годината

Остава много малко до поредното преместване на стрелките на часовниците. Това ще се случи в…

преди 7 часа

Голям пожар блокира магистралата

Стана ясно, че голям пожар е избухнал на автомагистрала "Тракия" в района на Пазарджик, посока…

преди 8 часа