in ,

Адм. Ефтимов за дрона край Тюленово: Единият сапьор е разстроен заради подигравките за „потника“, а кадрите с цигарата не са удачни

Кадър: Нова телевизия

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов коментира падналия край Тюленово дрон. По негови думи би могло операцията по обезвреждането му да проведе по-добре, но крайният резултат е удовлетворяващ.

Ефтимов заяви в ефира на БНТ, че един от сапьорите, обезвредили дрона край Тюленово, е разстроен от подигравките по негов адрес. Той заяви, че мъжът не е носел потник, а неопренов костюм.

Кадър: Нова телевизия

„Не са удачни кадрите с цигарата. Колкото до водолаза с неопрена – момчето е много разстроено (от шегите и подигравките – бел. ред). Знам колко са отговорни – а какво ще стане, ако утре излязат още два или три дрона? В петък флотът ще направи различни демонстрации по обезвреждане на мини“.

Кадър: Нова телевизия

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/