Категории: България

Приятелка на брутално убитата Евгения: Орлин е изпечен лъжец. Не човек, а психопат

Реклама

Припомняме, че вчера обвиненият за убийството на намерената в куфар Евгения направи самопризнания пред съда. Той призна, че я е убил, след което е започнал да чисти кръвта, тъй като не искал детето им да види.

Днес две приятелки на убитата Евгения застанаха пред камерите на Нова телевизия и разказаха за отношенията между нея и Орлин Владимиров, за детайли около деня, в който тя не дошла на уговорена среща.

Коментар направи и адвокатът на семейството на Евгения Иво Найденов.

„Евгения и Орлин изглеждаха като съвсем нормално семейство“, каза в студиото на „Здравей, България” Диляна Маринова, която е дългогодишна приятелка на брутално убитата от съпруга си жена. Според нея нито самата Евгения, нито близките ѝ очаквали Орлин да посегне на жена си. „Той е изпечен лъжец. За мен това не е човек, а психопат“, категорична е приятелката на убитата.

Мария Димова също е приятелка на Евгения. Тя разказа, че след като не дошла на уговорената среща, което било необичайно за нея, приятелите ѝ решили да се обадят на съпруга ѝ. „Той с изключително ведър тон попита дали се забавляваме”, спомня си Мария. Близките на Евгения не искат тялото на жертвата да бъде ексхумирано, каквато е претенцията на защитата.

„Бащата е човекът, който е насочвал през цялото време и му е давал посоката, в която трябва да върви. Дори преди убийството”, категоричен е адвокатът на семейството на Евгения Иво Найденов. Според него тъстът е инструктирал сина си как да прикрие убийството. Юристът разкри, че освен ревност, в историята на убийството има и користен мотив. Семействата на младоженците били вложили пари в купуване на имот. „Орлин е задържан, а фирмата връща капарото. Майка му изтегля парите, докато той е в ареста”, посочи адвокатът.

„Целта на новата версия на Орлин е да спаси баща си – да изглежда, че той е извършил деянието, а бащата единствено е помагал за прикриването на тялото. Тъй като законодателят е предвидил, че като има лично укривателство и извършителят е роднина по права линия – да, виновен си, но не те наказват. Не мога да разбера житейската логика, оставете правната. Обикновено родителят е този, който ще поема вина, за да спаси детето си. Вие преценете какъв е моралът”, каза още адв. Найденов.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 3 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 3 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 3 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 3 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 3 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 4 часа