in

Това е красивата Стела, пометена от дрогиран шофьор на камион: Учила е във Варна

Снимка: Facebook

Както вчера ви съобщихме ужасна трагедия беляза семейството и близките на млада жена, която загина на АМ „Тракия“, след като беше пометена от дрогиран шофьор на камион. Товарният автомобил навлязъл в аварийната лента, при което връхлетял върху спрялата там кола. Това довело и до фаталния край за младата жена

23-годишната Стела Маринова от Бургас се оказа жертвата от зверското меле на АМ „Тракия”. Тя е работела за сезона в известно заведение на брега на морето в Бургас, след което е трябвало да замине за последно към Варна, за да завърши последния семестър от бакалавърската си степен, съобщава „Флагман“.

Млад мъж с товарен автомобил връхлетя върху спряла кола и уби жена на място (СНИМКА)

Приятели я описват като човек с голяма усмивка, винаги готова да помогне и винаги намираща начин да подобри настроението на близките си. „Обичаше да се забавлява, беше енергична. Добър човек. Много ни е тъжно…”, споделиха нейни приятели.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.