in

„Купи в България“ и „Конструмакс“ с нов проект – Жилищна сграда „Възраждане“ в гр. Варна

Снимка: Конструмакс ООД

Компания за недвижими имоти „Купи в България“  представя на пазара най-новия си ексклузивен проект – Жилищна сграда „Възраждане“ в кв. Възраждане. Сградата ще бъде изградена на кръстовището на бул. “Република” и бул. “Трети март”, срещу парк „Възраждане“. Строителството отново ще бъде гарантирано от строителна компания „Конструмакс“.

Снимка: Конструмакс ООД

На РЗП от 8261,20 кв.м. на 10 наземни и 2 подземни етажа ще бъдат разположени 70 апартамента, магазин с площ от 103,04 кв.м., намиращ се на партерно ниво и 59 подземни и наземни паркоместа.

Снимка: Конструмакс ООД

Сградата ще разполага с добрепроектирани едностайни, двустайни, тристайни и четиристаен апартамент, които ще бъдат разположени в един вход, но за удобство на живущите, ще разполага с два асансьора, обслужващи и подземните нива.

Снимка: Конструмакс ООД

Запознайте се с техническата спецификация на сградата:

  • Основите на сградата са решени с обща фундамендална плоча, а конструкцията е монолитна стоманобетонна;
  • Външните стени ще са с керамични тухли с отлична топлопроводимост;
  • Дограмата ще е PVC, а светлата височина на таваните 2.50 м;
  • Фасадата на сградата ще е с топлоизолационна система със силикатна мазилка;
  • ВиК в апартаментите ще бъдат на тапа, с монтиран индивидуален водомер и изолации;
  • Стените и таваните ще бъдат с машинноположена гипсова мазилка;
  • Балконите ще бъдат с мразоустойчив гранитогрес и парапети;
  • Фоайето на входа, общите части и стълбището ще бъдат с настилка от гранитогрес;
  • Входните врати на жилищата ще бъдат блиндирани с шумоизолация;
  • Асансьорите ще бъдат от висок клас, съответстващи на всички нормативни изисквания;
  • Парапетите в общите помещения ще бъдат алуминиеви;
  • Достъпът до сградата ще се осъществява чрез аудио-домофонна система
Снимка: Конструмакс ООД

Изключително добре организираният и предпочитан район Възраждане прави сградата още по-атрактивна. Отличното й местоположение позволява лесен и бърз достъп до всяка една точка на града, благодарение на автобусните спирки в близост – от летището до Централната градска част. Проектът ще бъде изграден на минута пешеходно разстояние от най-новия парк в района – парк „Възраждане“, който разполага с обширни зелени пространства, детски площадки и алеи за разходки.

Снимка: Конструмакс ООД

По-подробно можете да се запознаете с проекта на https://vazrazhdane.kupiv.bg/ или като се свържете с ексклузивните представители на сградата – „Купи в България“ на тел. 0897 630 830 или на е-мейл info@kupiv.bg .

Снимка: Конструмакс ООД

Компания за недвижими имоти „Купи в България“ Ви предлага своята нова услуга – кредитно консултиране, от която всеки един от Вас може да се възползва напълно безплатно без това да е обвързано с покупка или продажба на жилище. Нашите специалисти ще Ви помогнат да откриете най-добрите кредитни условия за покупката на Вашия нов дом. Не се колебайте, а се свържете с нас още сега, за да получите максимално бързо своята най-добра оферта. Не отлагайте повече покупката на мечтания Ви дом!

Снимка: Конструмакс ООД

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/