in ,

Полицията влезе в 9 училища във Варна (СНИМКИ)

Снимка: ОДМВР-Варна

В периода от 25.09.2023г. до 29.09.2023г. във Варна се проведе кампания „Безопасни улици“, по време на която над 3200 първокласници от морския град получиха бележник „Спазваме правилата заедно“, светлоотразителна гривна и книгоразделител с послание „Аз внимавам на пътя“. Това съобщиха от ОДМВР-Варна за медия „Нова Варна“

В девет от варненските училища за децата бяха организирани беседи, както и различни демонстрации от Детска педагогическа стая, полицейски инспектори и служители от сектор „Пътна полиция“.

Снимка: ОДМВР-Варна

Кампанията се реализира от ОД МВР Варна, дирекция „Превенции“ към Община Варна, Общинската и Местните комисии за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Тя е в изпълнение на решение на общинската комисия за безопасност на движението в Община Варна, които са част от национална кампания „Безопасни улици“, инициирана от Национално сдружение на общините в Република България, в партньорство с Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

Снимка: ОДМВР-Варна

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.