in

Прането е зелено: Хванаха видинчанин да „простира“ канабис на сушилник за дрехи в гората (СНИМКИ)

Снимка: ОДМВР-Видин

От пресцентъра на ОДМВР-Видин съобщиха за иззети 35 килограма канабис. За 24 часа е задържан 50-годишен, криминално проявен видинчанин, съобщават още от полицията. Той е бил хванат в крачка, докато обработва канабис

На 1 октомври, в гориста местност в землището на с. Арчар, криминалисти заловили мъжа в момент на обработка на конопени растения. На мястото установили зелени съцветия и стръкове в процес на изсушаване. При полевия наркотест листната маса реагирала на канабис.

Снимка: ОДМВР-Видин

Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Иззети били центрофуга за обработване на съцветия, ножици, три въжета и две сушилки – ползвани за простор, и други вещи, съотносими към разследването.

Снимка: ОДМВР-Видин

Предстои доклад в прокуратурата. Работата по случая продължава в рамките на образувано по описа на РУ-Видин досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.