in

Смайващо предсказание на баба Ванга за 2024 г.: Най-важното събитие в световната история

Кадър: БНТ

Баба Ванга и до ден днешен си остава една от най-известните ясновидки. Тя предсказва някои много интригуващи събития за предстоящата 2024 година. Според нея не се очертава никак лесна година.

Предсказанията на баба Ванга за 2024 г. сочат, че катастрофалните метеорологични явления и природните бедствия няма да подминат населението на света. Тяло да има все повече урагани, торнадо и наводнения. Това щяло да доведе до огромни разрушения и много смъртни случаи

Баба Ванга казва, че регионът на Тихия океан ще преживее най-силното земетресение в историята, което също щяло да доведе до жертви.

Ванга прогнозира превземането на планетата от „могъщ дракон“ и възможното обединение на три гиганта – Русия, Индия и Китай. Тя говори и за „червени пари“ с числата 100 и 5, но смисълът на това послание остава неясен.

Според пророчицата има голяма вероятност от глобален конфликт през 2024 г., а изходът от щял да бъде най-важното събитие в световната история. Според нея е възможно това събитие да доведе до намаляване на населението на Земята.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/