Категории: България

Астролог изброи кои от нас ще имат щастлив октомври и кои не. Съветва какво да си носим в джоба, за да забогатеем (ВИДЕО)

Реклама

Астрологът Милена Иванова – Еа представи своята нумерологичната прогноза за месец октомври 2023 г. Тя обясни кои ще бъдат най-хубавите дни и най-лошите дни

„Октомври е вододелът на годината, месец, който ще даде възможност да се канализират абсолютно всички потоци. Може да донесе успех на хората и всъщност това е момента, в който, ако имаме нещо важно, с което трябва да приключим, можем да го направим. Октомври от нумерологична гледна точна също носи такъв аспект, че има възможност за приключване на войната. Хората трябва да са малко по-концентрирани в нещата, които правят, защото месецът е с път на живота 9 и всъщност десетката изисква да използваме своите логика и ум, за да могат нещата да се случват по-лесно“, обясни Милена Иванова в ефира на Нова телевизия.

„Най-добър период е за родените на 2, 4, 7, 11, 13, 16, 20, 22, 25, 29 и 31. Най-лош период пък имат хората, родени на 5, 6, 14, 15, 23 и 24. Всички останали имат средно добър месец“, обясни тя.

„За разлика от миналия месец, този месец има критични дни. Най-добър ден е 27, в който хората могат да плануват абсолютно всичко важно, а най-негативните дни са 5 и 25 октомври“, каза още астрологът.

„Ако някой има нужда да си вади лична карта или да подпише договор, може да го направи на 2, 4, 9, 10, 17 и 20 октомври. А дните за парично натрупване и богатство са 11 и 26. Те са подходящи, за да се инвестира и да донесат крайно богатство във времето. На тези дни хората могат да си запалят една зелена свещ и да я поръсят с индийско орехче. Ако искате да активирате късмета и финансите си, можете да направите това вълшебство. Също можете да си носите смляно индийско орехче в джоба“, съветва астрологът.

„Дните за веселба, любов, страст са 7, 16 и 25. А дните, в които можем да почистим къщата си и да освободим пространство в дома си – 3, 5, 6, 14, 15 и 23 октомври“, разкри Милена Иванова.

Дни, в които можем да направим покупка за колата са следните: 8, 2, 4, 7, 8, 11, 16, 17, 20, посочва тя.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Това е най-вкусната и лесна баница за почивните дни

Когато има повече почивни дни сме свикнали да си приготвяме вкусни гозби у дома. А…

преди 10 часа

Кога е Димитровден. И какви са вярванията за този празник

На 26 октомври отбелязваме Димитровден. У нас народният култ към Свети Димитрий го представя като…

преди 10 часа

Силна буря помете Халкидики

Стана ясно, че силна буря връхлетя Халкидическия полуостров в Гърция. На места има наводнени пътища.…

преди 10 часа

Почина един от най-великите актьори за всички времена

Дейвид Греъм, актьорът, който озвучаваше герои в телевизионни сериали, сред които „Прасето Пепа“ (Peppa Pig),…

преди 10 часа

Защо сменяме времето два пъти в годината

Остава много малко до поредното преместване на стрелките на часовниците. Това ще се случи в…

преди 10 часа

Голям пожар блокира магистралата

Стана ясно, че голям пожар е избухнал на автомагистрала "Тракия" в района на Пазарджик, посока…

преди 11 часа