in

Скандално: Мъжът, държал заложници и стрелял по човек, стриймвал във Фейсбук (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Оказа се, че страшният екшън, който се разигра вчера в село Вълково, бил заснет и стриймван на живо в социалните мрежи. Психиатър коментира, че агресията е част от характера на извършителя

„Това е пореден случай на психопат, който тръгва да раздава правосъдие. Човекът е с криминални прояви. Вербалната и физическата агресия при този човек са част от неговия характер“, коментира психиатърът Веселин Герев в ефира на bTV.

По думите му целта на предварителните заплахи е била да вразуми жертвите на престъплението и те да станат по-сговорчиви и да се подчинят на желанията му.

„Новият момент е, че той стриймва деянието във Фейсбук. Около 1500 човека са го гледали на живо това, което значи, че хората търсят такъв тип зрелище и драми“, коментира Герев.

„Големият проблем е, че той вероятно ще получи много одобрение онлайн, което показва, че голяма част от хората имат такъв тип нагласи – агресивни, и вероятно преживяват ревностни емоционални проблеми“, каза още той.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/