Категории: Варна

Виктория от „Игри на волята“ разказа за премеждията си с една чайка във Варна

Реклама

Русокоските Виктория Йорданова и Моника Николаева, които напуснаха „Игри на волята“, гостуваха в „На кафе“ и споделиха за преживяванията си в предаването. Вики, която е от Варна, разкри и какви са фобиите ѝ, които много са я мъчели и на Дивата река в „Игри на волята“

Виктория Йорданова е на 27 години от Варна и влезе със заявка в екстремното риалити, че е сред топ 5 женски атлети по кросфит в залата, в която тренира. Блондинката призна още в началото, че се разбира по-добре с красивите жени, но на мръсни номера, отговоря с още по-мръсни. Заедно с нея „Игри на волята“ напусна и 35-годишната Моника Николаева, която е от Враца. Тя е собственик на салон за красота и горда майка на две палави момчета. Моника е носителка на титлата “Мисис България” за 2020 година и признава, че е много упорита, голям инат и не се отказва от битки.

„Фобиите от птици и от жаби са ми от малка и е странно да живея във Варна, а непрекъснато да заобикалям чайките и да се пазя от тях. Като малка една чайка грабна закуска от ръката ми, но се закачи за косата ми. Опитах се да избягам, но чайката беше плътно с мен. От жабите също много ме е било страх и този страх ми е от детството, когато съм била на село. Още първата вечер, когато бяхме на плажа, само на метър от нас чувахме жабите“, споделя  в ефира на Нова телевизия за страховете си и за ужаса, който изпитва на „Дивата река“ Виктория.

„Не искам да чувам за палатки, гори, реки… ужасно беше. Не е както изглежда, а е много по-лошо“, разказва за преживяванията си Виктория.

Моника пък сподели за конфликта си с Мартин, с когото уж бяха тръгнали да „играят заедно“ в риалитито.

„Бях попаднала в племе с шест мъже, а като жени бяхме Виолета и аз. Нормално бе да ни смятат за най-слаби. Проблемът тръгна от там, че не бях уверена в плуването и го споделих. Тогава ме нарочиха за слабо звено. Относно конфликта ни с Мартин, аз го смятам за подлец, лицемер и интригант. Смятам, че това не е стратегия в играта, а е такъв и в живота. Зрителите ще имат възможност да видят истинското му лице. Той напада по-слабите от него, за да изпъкне и да задоволи егото си. Един истински мъжкар не би си позволил да обиди с толкова грозни думи и по този начин жена. Относно „предателството“, на въпросния съвет, когато беше номиниран, дори и да бях дала гласа си за Виолета, Дунев разполагаше с два гласа и той щеше да ги даде за Мартин. В предишната седмица когато бяхме на Стопанството се видя, че събира мъжете и индиректно прави номинация спрямо мен. Очаквах мъжете да ме подценят, но на втората битка се почувствах обидена, тъй като Виолета се усъмни в мен. Не беше необходимо директно да ме обижда и то пред всички“, коментира чувствата си, предизвикани от отношението на съотборниците си Моника.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Спасиха трима от удавяне в морето на плаж, известен с опасни подводни течения, но един мъж загина

Случаят е от плаж "Бутамята" в Синеморец. Мъж от София се е удавил. В акцията…

преди 5 минути

Съдът във Варна определи мерки за неотклонение на четирима мъже, обвинени за ръководене и участие в престъпна група

Съдът определи мерки за неотклонение на четирима мъже, обвинени за ръководене и участие в престъпна…

преди 19 минути

Задържаха мъжете, пребили човек в дискотека в Студентски град

Разследването се води след постъпването на сигнала за случилото се - на 23 юли, уточняват…

преди 26 минути

След унищожителната буря „Бебинка“: Втори тайфун връхлетя Шанхай

Китайският мегаполис Шанхай беше ударен от втори тайфун само дни след като бе засегнат от…

преди 30 минути

Дете е било пребито: Открито е да лежи на спирка в Стара Загора

За случая съобщават от пресцентъра на ОДМВР - Стара Загора. Пострадалото дете е на 14-годишна…

преди 43 минути

След като ДАНС откри едно от най-скъпите вещества на планетата край Пловдив: Колко струва и за какво се ползва?

Както ви съобщихме по-рано днес, голямо количество от изключително скъпия метал америций е открито при…

преди 58 минути