in

Времето в четвъртък: Какви температури да очакваме по Черноморието?

Снимка: Google Street View

Днес (5 октомври) времето по Черноморието се очертава да бъде предимно слънчево, като ще има временни увеличения на облачността. Максималните температури край морето ще бъдат между 22° и 24°

Днес ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. След обяд на отделни места в планинските райони на Западна България ще превали. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 24° и 29°, в София – около 24°.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд на отделни места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 – около 12°.

По Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 22°-24°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/